25.2.2012

Sängyn pohjalta

Hyvä huomen kaikille täältä sängyn pohjalta, yllättävän (ja rajun) vatsataudin kourista. En suosittele tätä kyllä kenellekkään, varsinkaan jos olette yksin kotona.huh.
ajattelin tähän väliin laittaa postauksen jonka naputtelin kasaan jo pari päivää sitten.

Kivakiva Riina siis antoi minulle tällaisen haasteen tässä eräänä päivänä kun niitä kerjäsin (lisääkin saa kertoilla!)

HAASTE:
1. Avaa neljäs kansio, jossa säilytät valokuviasi.
2. Valitse neljäs kuva kansiosta ja julkaise se.
3. Selitä kuva.
4. Haasta neljä bloggaajaa tekemään sama.


Hehe no tällainen kuva sieltä tupsahti.
kuva on napattu sen infon mukaan 12.2.2011, eli aikalailla vuosi sitten, Helsingissä. Tarina menee aikalailla näin, että lähdin ihanan Jounin seuraksi ystävänpäivälahjahedelmän/kasviksenmetsästysretkelle. Ravattiin ainakin 5 Helsingin keskustan ruokakauppaa läpi ja käpälöitiin kaikki peruna-, tomaatti-, nauris-, lanttu-,inkivääri- ja eksoottisten hedelmien laarit kun etsittiin täydellistä yksilöä. Lopulta sellainen löytyi aika yllättäen Kampin K-marketin hedelmäosastolta, nimittäin tämä tällainen annoona. 
Molemmat löysivät oman täydellisen ystävänpäivähedelmänsä jonka voisi antaa jollekin ihanalle (ja lisäksi Jouni poimi matkaan muutaman taustalla näkyvän perunahenkilön), ja seuraava etappi olikin Mäkkäri ja sen herkulliset pirtelöt. siellä sitten tämäkin kuva ikuistettiin.


Voisin nyt haastaa tähän ihan vaan kaikki ketkä vähänkin innostuivat tehtävästä, ja käykää ihmeessä linkittämässä sitten teidän kuvat tänne mullekin!
niitä olisi hauskaa lueskella kun tästä nyt en kuitenkaan liiku mihinkään hetkeen.

2 kommenttia:

Ansma kirjoitti...

ihana blogi ! ::)

lauantaimurhetytto.blogspot.com

Noora kirjoitti...

oih kiitos kovasti !!