21.11.2010

HAPPY

Päivitän nopeaa.
pyörähdettiin viikko sitten Mexicon puolella, ei tosin ollut pitkä reissu ja paikka (Tecate rajan vieressä) ei ollut erityisen iso tai erityinen. mutta ompahan käyty. Santin 30v.-synttäritkin on juhlittu, me järjestettiin Sussun kanssa yllärijuhlat sille täydellisen amerikan-mallin mukaan, yksi vieraista vei Santin lentämään muka "muuten vaan synttäreiden kunniaksi", ruuat piilotettiin naapureiden luo jo aiemmin ja mun vaatekaappi oli täynnä koristeita ja juomia ja lahjoja.mä koristelin kämpän ja  paistoin miljoona hampparipihviä ja vieraat tuli salaa ja auttoi valmisteluissa, ja sitten kaikki hyökkäsi huutamaan HAPPY BIRTHDAY kun Santi ja se Daniel tuli sisälle ja Santi ei osannut aavistaa mitään. hyvät bileet :) paljon muksuja ja mukavia ihmisiä, ja illalla siirryttiin viimisten kanssa tequilaan kun muksut oli jo nukkumassa.
oon katsellut paljon sarjoja taas, jotenkin ne on mukavaa ajanvietettä täällä kun kaiken vapaa-ajan on niin poikki muksujen vahtimisesta (ja muusta, alkaa tulla tavaksi esim. että mä oon se joka kerran viikossa laitetaan siivoamaan koko talo..mutta no, eipä käy aika pitkäksi).

Viime viikolla koitti vihdoin kauanodotettu päivä ("estimated arrival 17.11") kun vihdoin posteljooni kantoi meidän ovelle valtavan laatikon joka kuului mulle !! nimittäin vihdoin sain mun upouuden kameran A) josta oon haaveillut KAUAN ja B) jonka hankkiminen oli myös omanlaisensa operaatio.mutta nyt se on täällä, mun ikioma CANON 5D MARK II ! lisäksi hankin myös putken, 28-135mm, ja kaikki loput mitä se iso laatikko piti sisällään, olikin sitten kaupanpäällisiä. :D ah rakastan näitä nettikauppoja täällä, jos ostat tän niin saat tän tän tän tän ja tän kaupanpäälle. mulla siis seisoo tuolla kaapissa nyt pakkausta odottamassa (toinen matkalaukku vakavasti hankinta-harkinnassa..mullahan on vielä joululahjat ja kaikki kotiinvietävänä!) kamerareppu, iso jalusta, pieni tripod-jalusta, itselaukaisin, linssinhoitopaketti, muistikortti, muistikortti"lompakko"/kotelo, kortinlukija, cap keeper, kuvienpelastus-ohjelma-cd, vuoden maailmanlaajuinen takuu ja käsisalama.nice. vitsi, oon vaan niiiiiiin onnellinen tuosta kamerasta! vaikka sanotaan, että materian ei pitäis olla avain onneen tai tehdä ihmistä maailman onnellisimmaksi, niin sori nyt vaan mutta tää tekee :) pääsen tän kautta tekemään niin monia uusia juttuja ja kuvaamaan niin ettei ongelmat enää johdu varustuksen puutteesta (vaan sitten ne johtuu enää mun taitojen puutteesta). mun tili on täysin tyhjänä nyt ja mun melkein kaikki palkat mitä saan täältä on menny, mutta silti säästin aika tosi paljon verrattuna Suomesta ostoon ja lisäksi olen o n n e l l i n e n . nyt tarvii enää saada tää kamera ulos maasta, täältä ei ilmeisesti periaatteessa sais tuoda näin kallista kamaa..? anyways olen valmistautunut taistelemaan kentällä ja jankkaamaan että tää kamera on mun oma ja oon tuonut sen maahan itse ja vien sen kans pois.

Ja sitten tulee yksi (1) kuva Mexicosta.


ps.täällä on pari päivää ollut ihan harmaata ja kylmää säätä (öisin mulla on untuvapeitto,päiväpeitto, pyjamahousut ja villasukat) ja tänään on tullut vaakatasossa vettä ja puut on melkein kaksinkerroin tuulesta. tän päivän suunnitelmille lähteä Coronadoon sanottiin siis hyvästit ja jäätiin kotiin löhöileen. terveisiä siis koti-Suomeen, nauttikaa siitä lumesta ja pakkasesta mitä siellä on, siellä se on normaalia, täällä tällanen sää vaan nyppii ja saa itse jos kenetkin huonolle tuulelle (ja huom nyt en puhu itsestäni).

pps. kertoisko joku miten tänne pystyy liittää videoita esim. youtubesta?

Ei kommentteja: