28.9.2010

KENTÄLLÄ

Helsinkiin oon jo selvinnyt, ja koska luppoaikaa täällä on useampi tunti ja koska kaikki on niin modernia nykyään että kentällä datailu omalla läppärillä on mahdollista, niin päätin vähän päivittää.
Istun täällä kaukomatkapuolella nyt, ja vaikka mulle luvattiin paljon kauppoja niin täällä ei kyllä ole oikein muuta kuin Spa. ja sinne mulla ei vissiin oo pahemmin asiaa. mutta hyvä näin, hain ruokaa ja Trendin ja olen onnellinen. täällä istuu myös paljon amerikkalaisia joita on hauskaa kuunnella. ja kaikkein hauskintahan on että ne löysi myös ständin jossa voi katsoa esittelyvideon Suomesta. on joulupukkia ja eräilyä ja jotain yhdistettyä pätkää ratikoista ja Lintsin vuoristoradasta..siitä voi kyllä saada vähän väärän kuvan meidän maasta mutta mitä sen väliä, se oli hyvä video : )
Seuraavaa lentoa en odota, mutta ei siltä vissiin voi välttyäkkään. onneksi siellä sentään saa ruokaa.ja onhan siellä leffoja ja muuta.

(Tässä oli ennen kuva Finnairin aamupalasta, mutta kun kaikki blogin vierailijat tuli hakusanalla 'finnair' niin kuva sai lähteä lopulta.)

                               mmmm enjoy.at least I will. paitsi tuo on kyllä aamiainen tuossa kuvassa..

Ei kommentteja: