19.12.2009

musiikki soi ja soi ja soi

Tässä vähä aikaa sitte kävin syvällisehköä keskustelua yön pikkutunneilla yhen mukavan tyypin kans, ja se sano että on hienoa ja hyvä ko jaksan kirjottaa päiväkirjaa ja että ko kirjotan ylös kaikkia ajatuksia mitä mun päässä juoksee AINA ja iha hulluna. oon ihan samaa mieltä siitä että se on hyvä.mähän tulisin hulluksi jos en koskaa kirjottais mitään.paperille, tai mihin tahansa oikeastaan, kirjottaminen tyhjentää mukavasti päätä ja selvittää ajatuksia. ja aina ko tulee ideoita mieleen,kuvaus-tai muita, ni ne on parempi saada jonnekki muistiin aika äkkiä koska mielessä ne ei kauaa pysy tällä ajatuksenjuoksulla ja muistilla.
Nyt on muuten joululoma, ollu jo viikon mulla. ja on mukava olla taas kotona. vaikka toisaalta on outoa, ko nykyään on aina nii outoa tulla kotiin ko monet asiat on muuttunu ja tavarat on eri paikoissa ja on uusia huonekaluja jnejne. mutta silti on kiva olla täällä taas. oon nähny saanamaanaa, ja perjantaina oli huippukiva Tivoli-ilta, Asa esiinty ja Talonpoika Lalli ja tupa oli täynnä ja oli ihana nähä pitkästä aikaa kaikkia tuttuja ihmisiä baarissa. ja perjantai-iltana nousi yksi ihmissuhde taas ehkä jossainmäärin takaisin raiteilleen mistä olen onnellinen.ja vähän pöllähtänyt, se tuli nii puun takaa.mutta onnellinen.


oon nyt näinä parina lomapäivänä jo saanu aika hyvin kuvailtuaki, ihana ko on nää viime päivät ollu vaa hullu hinku päästä kuvaamaan. kerranki näin. laitan tähä vaikka muutamia viime päivien kuvia.Huomasin tän portaikon yllättäen ko oltiin Helsingissä käymässä ja seisottiin meijän tädin ja sen miehen asunnon ulkopuolella portaikossa.kannattiälytä vilkasta ylös.Tää on tämmönen muutenvaan kokeilu loman alkupäiviltä, löysin pitkästäaikaa nuo taustapaperit ja otin muutamia kuvia joista tästä tykkään.

Ah koti:)

perjantaina käytiin muuten aben ja riben kanssa pitkällä ajelureissullaki, oli ihana niiden mussukoiden kanssa taas hengata pitkästä aikaa kolmestaan : ) ihan niinko sillon ennenki, paitsi että nyt meillä on kaikilla ajokortit ja voidaan ottaa auto sen sijaan että tarvii lähteä kävellen tai pummia vanhemmilta kyyti.

lauantaina oli suurjoulusiivouspäivä, mä sain jynssätä miejän kylppärin putipuhtaaksi.ja sellanenhan siitä tuliki,luonnollisesti. illalla maalattiin meijän 5,5m korkea seinä iskän kanssa valkoseksi,melkosta akrobatiaa vois sanoa, iskä keikkuu tikkaiden kärjessä portaikossa, riina pitää kiinni tikkaista ettei ne valu portaita alas ja mä ojennan aina maalia ja tarvittaessa työnnän tikkaita irti seinästä että iskä pystyy maalaamaan paremmin.mutta kiitos sen maalauksen mulla iski taas illalla kuvainspiraatio ja otin muutamia kuvia :)
sunnuntai kuten tavallista on menny aika mähöilyksi.ja haaveiluksi, oon lukenu blogeja ja kattonu kuvia taas iha hulluna ja kuunnellu hyvää musiikkia (mumford&sons, Oren Lavie, Norah Jones) ja lukenu lehtiä ja haaveillu haaveillu haaveillu. ja mietin että voiko biisiin rakastua? ehkä siihen voi. ah Oren Lavien Her Morning Elegance, oon kuunnellu sitä nyt pari päivää melkein pelkästään ja tykkään iha hulluna! ja sen musiikkivideoki vielä, aivan ihana mäki haluan tehä semmosta, iski taas hullu halu päästä kuvaamaan. ja sitten täydellinen päätös illalle ja järjettömästi lisää asioita päähän pyörimään, The curious case of Benjamin Button ! apua mikä leffa, uskomattoman kauniisti tehty ja HYVÄ.

Huh ja enempää en jaksa päivätarkasti selittää, mutta on ihanaa olla kotona jo senki takia että voi pyörittää vinyyliä soittimessa ja kuunnella kaikkea hyvää musiikkia :)
Hyvät joulut!2 kommenttia:

ville kirjoitti...

jos teidän pihalta on tuommoset näkymät ni olen KATEELLINEN!!!

noora kirjoitti...

haha on meiltä ville, ei tarvii ko kävellä portaat alas ! :D