2.12.2009

in my dreams


Aina väillä on näitä tämmösiä hetkiä kun on ihan tajuttoman onnellinen, vaikka ei edes ole mitään yhtä erityistä syytä. on vaan ihan hassu tunne mahassa ja tekee mieli vaan hyppiä ja nauraa ja laulaa ja olla onnellinen. ehkä se on kaikkien pienten kivojen juttujen kasauma.

rakastan näitä päiviä.

Oon muuten nyt jo parina yönä tässä lähiaikoina nähny unta lentämisestä ja lentokoneessa olemisesta. katoin sen unisymboliselityksenki tässä yks päivä, ja se sanoo näin:" To dream that you are flying, signifies a sense of freedom where you had initially felt restricted and limited.

To dream of an airline flight, symbolizes a project that is about to take off.

To see an airplane in your dream, indicates that you will overcome your obstacles and rise to a new level of prominence and status. You may experience a higher consciousness, new-found freedom and greater awareness. Perhaps you need to gain a better perspective or wider view on something. If the airplane is taking off, then it suggests that an idea or plan is about to "take off" and be put into action. It may also represent you need to get away and escape from your daily life "ehkä tuo jossain määrin kertooki tästä elämäntilanteesta. aika iso muutoskausi,vois sanoa. ja tuohon suuntaan oon kyllä menossa, täysillä eteenpäin parhaani mukaan. takana on hullu syksy johon on mahtunu järjettömästi kaikkea, ja ainaki oon kasvanu sisältä jos en muuta. onneksi tulee talvi ja kohta vaihtuu vuosiki. ja ihan ihan kohta on JOULU <3

Ei kommentteja: