19.10.2009

Maanantai.

Tänään on maanantai ja oon kerranki hyvällä tuulella ja odotan tulevia päiviä ja KOTIreissua, ja takana on ihana viikonloppu, lauantaina oltiin Off The Hook - bileissä ja Sany Pitbull oli suuperhyvä ja väkeä oli iha hulluna. tykkään Tampereen meiningistä :) ja YO-talosta. ja bileistä. ja sunnuntai oli sitte mukava MÄHÖpäivä Even kanssa, maattiin oikeastaan meijän huoneessa koneella koko päivä! ja naurettiin kiitos niiden Youtube-videoiden.
Jäi muuten se neulanreikäkameran rakentaminen, mutta ei se mittään ehtii sitä toistekki ja kohta saan oman laatikkoni kotoa. me saatiin Low-J:n kanssa raahattua kaikki kamat kyllä oleskeluhuoneeseen lauantaina, mutta sitten se jotenki pääty siihen että me vaan siivottiin koko oleskelutila ja keittiö ?
Tällä viikolla on luvassa puoli viikkoa valokuvauksen historiaa, onneksi ostin perjantaina piirustuspaperia. ja sitte loppuviikko on filmikuvausta, mutta voi olla että me Villen kanssa livistetään jo keskiviikkona eli väääähä venytetään viikonloppua.suuntaan ja toiseen. melkein viikon mittanen viikonloppu, ei haittaa.
maanantai-jatko.
Nyt on sitte koluttu läpi koko Voionmaa tänään - lehti ja haukuttu lyttyyn kaikki mitä tarvi ja tykätty kaikista kuvista. oli aika mukava koulupäivä, ja päivän ehdoton piristys oli ko Markku kippas tuolinsa kanssa ja tuolista tuli kolmijalkainen, kiitos siitä! vaikka eihän se kiva oo ko toinen kaatuu,mutta ei sillä saattunu ees.
Aika on kulunu mukavasti piirtäessä pitkästä aikaa.
Nyt illalla pääsin piiitkästä aikaa rakentamaan palapeliä ko Kaisa oli semmosen levittäny tuonne oleskeluhuoneeseen! ja oli lyhyt tyttöjen ilta keksien ja Huippumalli haussa kanssa.kunnes sitte Eero liittyi seuraan :D
nyt juuri tällä hetkellä on kauhean hyvä olo. oon kuunnellu koko illan Loudon Wainwrightia sitäpaitsi, huippua musiikkia!

Ei kommentteja: