21.10.2009

Keskiviikkopäivitys.

Kuuntelen tässä juuri Loudon Wainwrightia. oon tykästyny siihe ihan täysin kolmessa päivässä! ah hyvää musiikkia :) tänään oli vähä levoton loppuiltapäivä koulussa, Pete yritti meille selittää ,kuivasti, filmikuvauksen saloja ja aukkoja ja muita..päitä nuokku ympäri luokkaa, väki otti rennosti tai pyöri levottomasti, Ville rakensi hienoja Voionmaa tänään - origameja, mun Lomo-kuvat ja -ohjekirja kiersi ahkerasti takapenkissä, me tehtiin Even kans hieno pyramidi niistä kuvista ja käytiin ahkeraa kolmikielistä keskustelua Even vihossa. aavistuksen meni ohi se opetusosuus..mutta on ne asiat ennenki käyty.
hihi soitin tänää Roifotoon ja kyselin minkähintasia siellä olikaa mustavalkofilmit, ja ne lupas mulle alennusta sieltä.eipä tarvi koululta alkaa ostaan.hyödynnän mun työsuhteita !
musta tuntuu että alkaa väsyttää pikkuhiljaa,vaikka kello on vasta 9.. saattaa johtua vähä univeloista, kummasti meillä Even kanssa yöt aina venyy ko jäädään keskustelemaan VIISAITA. paitsi eilen kyllä Eve simahti jo 10 jälkeen : D raukka oli vissii vähä väsyny. mulla olis huomenna aaaaikanen herätys edessä, suunta olis kohti kotia ! : )) Villen kans eka bussiin ja sitte 7½ h junassa.ja vaihto oulussa. ei oo oikeastaan edes kauhean paha, oon iltapäivän junassa saanu aina istua reilut 8h.
oi on mukava päästä kotiin taas, ja iskä tulee heti vastaan asemalle ja on ihana nähä sitä! Riinan ja äitin näkee lauantaina ko ne tulee kotiin LONTOOSTA ! muutenki pääsee näkemään kaikkia ihania viikonlopun aikana, Abea ja Saanaa ja Hannaa ja Kepaa ja jos hyvin käy niin Riikkaaki ! mukavasti reissu täynnä ohjelmaa : )
Ja lauantaina juhlitaan sitte RIBEN SYNTTÄREITÄ !
tuolla on muuten tuparit just naapurihuoneessa, Sini muutti sinne Veeran kämppikseksi, ja mukava jumputus kuuluu !
Ainii, tämä päivä alko mukavasti Paolo Nutinin kappaleella New Shoes! taas jälleen kerran heräsin aika säikähyksellä ko alko jokakeskiviikkonen Radio Pala soimaan keskusradiossa.se minkä aina unohan.

Ei kommentteja: