13.7.2015

Jaa kesä!

Vaikka tekisi mieli, niin en puhu nyt yhtään kesän säistä.

Olen tämän kesän melko poikkeuksellisesti ihan vapaalla jalalla. Pari edellistä kesää ovat menneet niin tiukasti työn touhussa, että tänä kesänä vaatii todella harjoittelua osata olla 'lomalla' ja 'tekemättä mitään'.
Ja koska paikoillaan ja mitään-tekemättä on vaikeaa olla, hujahti kesäkuu aika tehokkaasti muutto-touhuissa:
pakkaa toisessa päässä, kuljeta romuja pari viikkoa asuntojen välillä, pura toisessa päässä, tiivistä tavaramäärä vähentyneeseen säilytystilaan, ärsyynny ylimääräisestä tavarasta ja lopuksi sisusta ja tee ostoslista (niin mitkä ylimääräiset kamat...).Nyt kun muuttourakka on pois harteilta, olen päässyt kiinni muihin projekteihin:
työn alla ovat olleet muun muassa portfolio-sivut, uusi käyntikortti, uudet printti-julistetyöt, kovalevyjen ja muistitikkujen siivous, tenttiin lukeminen, koulutyön maalaaminen (tai sen aloittaminen..) ja tämä blogi.
Päivät ovat siis edelleen juosseet ohi.
On mukavaa kun hommat edistyvät, pidän arjesta.Pian kuitenkin tulee mun merimies kotiin ja aloitetaan pieni yhteinen loma. Ehkä sitä sitten osaisi hetken hengähtää. On ihanaa lähteä käymään etelässä, Ilosaarirock, Tampere ja Turku wuhuu! Ja loppukesällekin alkaa kalenteri jo täyttyä, mutta eipä haittaa ollenkaan.

Kuvituksena pari valmista julistetyötä, lisääkin on tulossa myöhemmin.

Ei kommentteja: