9.10.2013

Who can see you?Tuli tämä kysymys lähinnä mieleen tuosta vastapäisen talon ylimmässä kerroksessa asuvasta pelottavasta mummosta joka seisoo liikkumatta ikkunassa ja tuijottaa suoraan tänne..
Aika moni voi nähdä, halusit tai et.
Huh vedin verhot kiinni.

Tervetuloa minulle tosiaan tänne Kallioon. Täällä on nyt vierähtänyt jo tovi, 3kk, ja täytyy todeta että elämä on täällä niin kovin mielenkiintoista ja jännittävää. Ja outoa ja arvaamatonta, se on myönnettävä.

Täytyisi varmaan luvata kuvia uudesta kodista (muutama niitä taisikin jo huudella ;) ), ja olisihan tässä pieni Aasian reissukin edessä. Työkuviotkin on muuttuneet, lisää Marimekkoa sillä kukapa siihen kyllästyisi!
Minuun voikin nykyään törmätä lentokentällä, jakelen siellä ahkerasti tax freetä japanilaisille ja viikkaan pinoon tuhannetta minipyyhettä ja kangaskassia.

("tax free yes? tax free no? yes? no? YES YOU. and here can I have your name/namae, adress and sign PLEASE.thank you kiitos bye bye.")

Lisäksi olisi kaksi muuta liikettä, ja ystävämyynnit tottakai. Ja oho kuukauteen jäikin vain viisi (5) vapaapäivää jotka nekin on jo varattu, on Oulua ja Tamperetta ja rokotuksia ja sen sellaista.
no mutta, ihminenhän tarvii rahaa..

Minnehän tämä blogi välissä unohtui?
Hukkui elämän keskelle.


ps. kuva on Turusta, täysin aiheeseen kuulumattomasti.

Ei kommentteja: