20.4.2013

Näin minä vihellän matkallani

Mistä  aloittaisin?

Siitä miten outoa ja uutta minulle on että Helsinkiin voi tehdä päiväreissuja (!!) kun asuu näin etelässä, ja niitä olenkin jo tehnyt kaksin kappalein työhaastattelujen perässä (jokohan voisi tärpätä?).

Siitä miten ihanaa on lähteä ystävän kanssa Ikeaan syömään ettei tarvitse olla yksin. Ja miten Ikean kurkku-kasvi maksaa vain 3euroa!

Siitä miten olen aloittanut pienen puutarhaoperaationi ja päättänyt pitää kaiken hengissä!Siitä miten uusi työ vie voimia ja jännittää vielä vähän, mutta toisaalta sisältää paljon mukavia tyyppejä ja antaa hyvää ja kasvattavaa myynti-/kassaneitikokemusta.

Siitä miten yhtäkkiä minulle satelee freelancer-työtarjouksia ja miten käytänkin niihin sitten kaiken edellisen kohdan työstä jäävän vapaa-ajan.

Siitä miten myös työhaastattelukutsuja satelee harvinaisen paljon, ja miten yritän hahmottaa itseni parhaat puolet ja miten kerron ne lyhyesti ja ytimekkäästi ja houkuttelevasti ja vastailen kysymyksiin kuten "Mihin tämä maailma on menossa?" ja "kuvaa itseäsi kahdella substantiivilla?".

Siitä miten meillä on uusi wc-kaappi ja miten hieno siitä tulikaan, vaikka seinään kiinnittäminen oli aikamoinen haaste ja vaikka wc on edelleen kokonaisuutena vähän surullinen.

Siitä miten kaikki ennakkotehtävät ovat paketissa ja nyt ei auta kuin odottaa! En kestä!Siitä miten rakas ystäväni kävi täällä vierailulla ja sen jäljiltä meillä on maailman hienoimmat seinät. Ja pian saan saman ystävän tänne takaisin maalaamaan.Siitä miten vietimme yhden viikonlopun hankivaelluksen parissa ja ulkona laavussa yöpyen.


Siitä miten kuvasimme ihanan ystäväni kanssa tyylikkään luudallalentämisvideon.

Tai siitä miten kahden viikon päästä koittaa pieni hengähdystauko ja laatuaikaa siskojen kesken.

Tai sitten siitä että mulla tosiaan on vihdoin töitä ja varaa elää!!
Taidan kertoa kaikesta tästä!

Ja siitä että vihdoin alkaa kevät ja pian kesä.

ps. välillä stressi ja maailma painaa harteilla, mutta onneksi on Bassoradio

Ei kommentteja: