7.8.2012

Crazy in colors
Islanti oli ihan täydellinen maa myös väriensä puolesta..koska niitä oli niin paljon !
Rakastan värejä, ja ne on yllättävän tärkeässä osassa mun valokuvaamisessa. Vaikka kuvaamisen tarkoitus olisi keskittyä ihan vain maisemaan tai esimerkiksi johonkin tapahtumaan, niin yllättävän paljon keskitynkin jonkun vääränvärisiin vaatteisiin tai luonnon hyviin väriyhdistelmiin. Islannissa värien etsiminen ja niihin keskittyminen oli kivaa. Jo luonnon omat värit olivat ihan uskomattomia, ja sen lisäksi ihmisetkin osasi talojensa väreillä, seinämaalauksilla ja muulla tuoda lisää väriä elämään. I like.
Nyt on aika lähteä uniin taas. yllättävän paljon vie energiaa tämä töissä käyminen, eli toisin sanoen 8h koneen ääressä istumista..

3 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Voi Islanti islanti. Et kyllä väärässä ole noista väreistä. Ehkä ihanimmat väriläiskät on tuossa toiseksi viimeisessä! <3 Toivottavasti pääsee tuonne käymään joskus. :-)

Anonyymi kirjoitti...

Japp nuo värit kyllä tuli hyvin esiin, varsinki toisiks viimisessä! :)

Noora kirjoitti...

Jep Islanti on tosiaan niiiin värien maa! tuntui ihan uskomattomalta katsella noita kaikkia värejä ihan livenä.suosittelen tätä maata kyllä lämpimästi, ja ehdottomasti kannatan reissua kunnolla luonnon keskelle niin näkee kaikki uskomattomimmat jutut :)