24.5.2012

Päätin palata

Koko kevään olen miettinyt ja pyöritellyt mitä elämältäni haluan, vääntänyt koulutehtäviä, työkeikkoja ja ennakkotehtäviä johon viime kevät nosti isot paineet. Turussa asuminen on harmittanut, ja erityisesti se yksinäisyys mikä täältä on löytynyt kun ystävät ovat muualla ja kukaan ei halua tulla tänne.
Onneksi se kaikkein tärkein on asunut täällä rinnallani ja pitänyt hengissä, vaikka nyt onkin merillä taas.
Mutta nyt sitten, tilanne on kääntynyt ja onkin takaisin maksun aika. Yhtäkkiä koko kevään harmit ovat poissa ja kaikki hyvä tulee korkojen kanssa takaisin. Turku on muuttunut kauniiksi kesäkaupungiksi ja säät ovat hellineet. Vaikka edelleen olen yksin täällä niin nyt se ei enää haittaa, alan oppia hyödyntämään sen. Hyviä uutisia satelee, ja mikä parasta, saan rakkaan siskoni tänne kylään pian ! Ja mitä muihin ystäviin tulee, hekin taitavat ajautua tänne kesän mukana ;) Ja jotta varmasti näen heitä, vie oma tieni sekä Helsinkiin että Tampereelle heidän luokseen.
olen niiiiiiiiiin onnellinen :)
Ja koska katsojaluvut olivat pompanneet aika reippaasti, ja erityisesti hakusanalla 'ennakkotehtävät 2012', niin pitäisikö tähän loppuun nyt sitten kertoa jotain niistäkin.
Kahteen kouluun tiivistin hakuni tänä vuonna, koska suunta on aika selvillä jo. Molemmista ennakkotehtävistä sain aikaan ison stressin ja molemmat kirjeet avasin lopulta kädet kirjaimellisesti täristen.
Ja niin vain kävi että molemmat koulut kutsuivat pääsykokeisiin.
En vieläkään ihan käsitä miten näin kävi, mutta olo on aika kevyen onnellinen.
Motivaatio ja into on palannut, ja tänä vuonna olen päättänyt mennä sisään asti.


(Kuva Turun ennakkotehtävistä, aiheena Kasvokirja)

3 kommenttia:

Johanna kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Johanna kirjoitti...

Voin täysin ymmärtää sun tunteet tästä kaupungista. Ite oon kokenu että turkulaisiin on vaikea tutustua ja en tiedä miten itselleni olisi käynyt mikäli en olisi aloittanut yliopistossa samalla kun muutin tänne.

Hei, mut tuli mieleen, että yhden valokuvausta harrastavan kaverin kanssa suunniteltiin, että ois hauska tavata vaikka kahvittelun merkeissä muita valokuvauksenharrastajia tästä kaupungista. Vois jakaa ajatuksia ja kokemuksia hakemisesta ja muusta. Ois kiva tutustua uusiin ihmisiin jotka saman kiinnostuksen valokuvaukseen. Jos sua kiinnostaa joskus tavata vois nähdä pienellä porukalla vaikka joskus pääsykokeiden jälkeen?

Ja tykkäsin muuten tosta sun kasvokirjasta!

Noora kirjoitti...

Voi apua mikä ihana päivän piristys, kiitos paljon !

Ja tiedätkös, musta olisi ihan super kivaa tavata vihdoin muitakin valokuvaaja-turkulaisia! Eli kahvittelemaan siis heti kunhan pääsykoejännityksistä on selvitty :)