21.4.2011

Off the point

Moi ihmiset!

Teitä on viime aikoina pyörinyt täällä ihan harvinaisen paljon. siis enemmän kuin ikinä. mä en tiedä miten kaikki on yhtäkkiä löytäneet (tai eksyneet) tänne, mutta olen siitä ihan super super iloinen. piristää aina päivää huomata että joku on käynyt ainakin pyörähtämässä täällä.
musta olisikin ihan tosi kivaa, jos laittaisitte jotain palautetta täällä käydessänne. ihan mitä ikinä vaan. jos tulee jotain mietteitä näistä kuvista, tai mielipiteitä tai rakentavaa palautetta. musta olisi kivaa jos mun kuvista silloin tällöin heräisi ajatuksia, ja piristäisitte mun päivää vielä satakertaa lisää jos sanoisitte sen ääneen.
myöskin vielä, tän blogin lukijaksi kannattaa myös liittyä, yritän teitä viihdyttää parhaani mukaan. ja tätä olisi hauskempaa päivittää ja kehittää jos tietäisin että se jopa kiinnostaa joitakin : D

 kiitos.

ja nyt, kesäfiiliksen ja -sään kunniaksi, rento kesäbiisi. (oikeasti olisin halunnut laittaa Kerkko Koskisen Rakkaus viiltää, mutta sitä ei ollut YouTubessa :E mutta kuunnelkaa sekin, sekin on rento vaikka nimi kuulostaa muulta !)

2 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Yksi lempparibiiseistäni "nuoruusvuosilta" se Kerkko Koskisen Rakkaus viiltää. :) Samannimiseltä levyltä löytyy myös aivan upea kappale, Mayday. Aivan ihana.

Noora kirjoitti...

oooo täytyy kuunnella! en oo koskaan aiemmin kuunnellu Koskista, mutta nyt pitää alkaa tutustumaan :))