27.6.2010

Kerranki on kivaa että ulkona on sadesää

Taas on ehtinyt tapahtua KAIKENLAISTA, kärjessä on viikko sitten ollut seikkailu joka kulkee nimellä Provinssirock ja sitten juhannus josta mä selvisin vasta tänä aamuna.ottaen huomioon että juhannus oli jo toissapäivänä..huh.

Provinssi oli siis ihan sairaan siisti, huippuja artisteja,Jenny Wilson ja Chisu esim semmosina joita odotin jo etukäteen kovasti,ja myös uusia tuttavuuksia kuten Lapko ja Pendulum, ja Rammsteinin keikka oli aivan mahtava show vaikken niiden musiikkia muuten kuuntelekkaan.ikinä.ja no tuo Pendulumki menee oikeastaan semmoseen kategoriaan (samaan muuten kun Crystal Castles) että en yhtään tykkää kuunnella semmosta musaa, mutta se fiilis ja meininki siellä paikan päällä oli jotain aivan uskomatonta !! kaikki oli niiiiiin menossa mukana ja toisaalta jotenki omissa maailmoissaan, kaikki tanssi koko keikan aivan täysillä.oli semmosta yhteenkuuluvuuden tunnetta ja ihan sekoa. Sitten sain myös Provinssista muutamia uusia kavereita,ja oli hassua ajatella että yks niistä on Kiveskiveksen laulaja-kitaristi, ja niiden isä ja meidän host-isäntä on ollu Noitalinna huraa!-yhtyeessä joka on esim tehny sen alkuperäisen Pikkuveli-biisin! musiikkipiirejä hehe. ja päästiin asumaan mun kaverin kavereiden perhetuttujen luo eli ei tarvinu majailla teltassa :) sisälle nukkumaan, ruokahuolto pelas koko viikonlopun ja saunaanki pääsi joka aamu, luksusta! Siinäpä se viikonloppu sitten vierähti, pyörittiin ympäri aluetta ja kuunneltiin musiikkia ja ahkerasti salakuljetettiin juomia alueelle ja välillä käytiin ulkopuolella juomassa ja puoli reissua vietettiin kaatosateessa,tosin ei se ketään haitannu, ja lopulta oliki junamatka kotiin edessä.ja seuraavana päivänä oli flunssa.

Juhannus oliki sitte taas huhhuh. perjantai biletettiin Paavalniemessä kaverin luona, porukkaa oli ihan hulluna ja oli ihanaa nähä pitkästä aikaa monia kavereita.ja syötiin, ja juotu on myös erittäin reippaasti..oli paljon mielenkiintoisia keskusteluja yön aikana, aamuyöstä melkein kaikki oli kertyny isoon parisänkyyn lepäämään (tosin mää makasin lattialla pyyhkeen päällä,reilua) ja aamulla 7aikaan olin kotona. siitä lähtiki sitte liikkeelle eilinen koomapäivä.liikkumiskyvyttömänä vaakatasossa koko päivän, mitä nyt välillä sai juosta oksentamassa.mitään ei meinannu saada syötyä, ja senki minkä sai niin melko suurella todennäköisyydellä tuli ylös jossain vaiheessa. ikinä ei oo ollu sellasta krapulaa, mutta kerta kai se on ensimmäinenkin.voitte vaan kuvitella minkälaisia suuria päätöksiä tapahtui eilisen aikana :DNyt oon kuitenkin taas takaisin elävien kirjoissa, ja alkaa olla jo korkea aika alkaa hommiin.olis noin miljoona asiaa odottamassa, kuvien käsittelyä, kuvaushommia, reissuja, kirpparia, ystäviä ja pientä elämänmuutosta.

Tässä on loppuun vielä kuva Tivolista joka on täällä taas, kävin sen tässä eräänä yönä nappaamassa kun ei väsyttäny yhtään ja olin muutenki kuvaustuulella.otin pyörän ja tein pienen yhdenhengen kuvausretken :)Ja hei ps. käykää kattoon mun kuvasivuja, siellä on kans päivitettyä materiaalia tuota samaiselta yöltä :)

http://www.nooraanniina.kuvat.fi/

Ei kommentteja: