8.11.2009

Voi näitä päiviä välillä. tuolla ulkona on ollu koko päivän tuommonen talvisen harmaa päivä. bussissa oli hirmu hiljaista ja rauhallista, ja mun ajatukset karkasi taas hirveän kauas ja ihme juttuihin. haaveisiin ja muihin. nää tämmöset päivät aiheuttaa sitä. ja bussi ohitti semmosen järven, joka tällä säällä oli melkein pelottavan taianomaisen näkönen. pinta oli peilityyni, harmaa ja lasisen näköinen, sumu peitti pinnan ja rannat niin, että se järvi vaan katosi kaukaisuuteen. ja kaikkien puiden oksissa oli semmonen valkonen huurukerros. uskomattoman kauniin näkönen, toivoin että olisin päässy kuvaamaan sinne. ja sitte meinasin unohtaa jäädä omalla pysäkillä pois. tuntu jostain syystä ihan hassulta kulkea sitä opiston hiekkatietä. oon koko iltapäivän kuunnellu Milown levyä, se sopii tähän oloon ja päivään jotenki ihan hirveän hyvin. ja haluaisin teetä, palelee.
Oli ihana viikonloppu muuten. kiitos siitä Ainokaiselle <3 menin tampereelle ja aino tuli sinne myöskin. yksi huono asia tosin oli. mun filmikamera lopetti toimimisen ennenko edes pääsin bussiin kohti tamperetta. ko olin aatellu ikuistaa viikonlopun filmille kerranki. ja nyt se taas toimii ko oon takasin opistolla! siihen tarviki vaa vaihtaa patterit, oli energia lopussa. onneksi kuitenkin sain kameraparan kuntoon taas, ehin jo säikähtää että mitä sille tapahtu ko peili ei enää laskeutunukkaa ja mikään ei toiminu. kierreltiin lauantaipäivä shoppailemassa, käytiin mäkissä syömässä ja suunnattiin kaisan luo ainon iki-ihanien serkkumuksujen seuraan.luettiin lelulehteä ja muuta mukavaa. illalla suunnattiin ainon serkun suvin luo. saunomista, telkkaria, iltapalaa, ja sitte OI ihanaa aino hiero mun jalat,selän,niskan+hartiat,kädet ja pään! koko ilta juteltiin iha hirveästi kaikkea ja oli ihana nähä pitkästä aikaa! : )))))))) tänää mentiin ainon tädin kampaamoon ja aino sai uuden värin päähän, ja samalla kiharsi mun tukan. sitte matka jatku Ärrän kautta juna-asemalle odottelemaan Juusoa ja noiden kahden junaa kohti Helsinkiä.

Ihanaa nyt on evekin takaisin täällä taas, on mukavaa : ) viikonloppu on ohi, mutta seuraavaa odotellessa(-> Helsinkiin, ainon luo ja SEMMAREIDEN keikka <3), edelleen soi hyvää musiikkia, ja eve toi kotoa PULLAA ja KAKKUA. evellä oli myös hyviä uutisia ja nyt se on iha onnesta soikeana tuolla : D tänään ei taida jaksaa tehä enää mitään erikoista, aateltiin kattoa leffa.
on hyvä mieli, ja ehkä vähän semmonen raukea sunnuntai-olo.

ps. löysin koneelta muutamia vanhempia kuvia, joita oon ottanu joskus viime talvena ehkä, laitan niitä tähä lopetukseksi:)

Ei kommentteja: